Temporitzadors per a meditar amb Android II

Gràcies als comentaris de la meua amiga M. Carmen en Facebook al voltant de l’anterior entrada sobre temporitzadors he descobert  Insight Timer Free

Aquesta aplicació té una característica que m’ha sorprés i és que indica qui està sentat en meditació en eixe precís moment, indicant inclús quan de temps porta i quan li queda de manera que uno no se senta a soles si no que està practicant amb meditadors de tot el mon, la idea és molt original sense dubte.

Un dels inconvenients que li trobe és que totes les característiques de l’aplicació no més estàn en la versió pro que malgrat no més costa 1,54€ si n’hi ha alternativa gratuita la preferix. I altra pega que li posaria és que n’hi ha que registrar-se i estar connectat a internet per a que l’aplicació tinga sentit.

Un aspecte important que trobe a faltar en la versió lite és que el mòbil es pose en silenci automàticament i no permitixca cridades durant la meditació.

Tot i això, per a gustos els colors, quan més alternatives millor i això és el que ens proporcionen la gran varietat d’aplicacions del market d’android.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.