Should I Stay or Should I Go – The Clash

En el meu estens currículum ( xDDD ) n’hi ha que afegir que vaig passar els tres anys de magisteri treballant els caps de setmana de dj en el Pub Charol del meu poble. Tinc molts grats records d’aquesta etapa i encara m’escape algunes vegades a posar música ja que conserve una gran amistad amb l’amo del local. Aquesta cançó és una de les meues preferides.

Avanç de la citada etapa com molta gent de la meua generació compraven música del Discoplay (tancà portes el 2008) per correu i a mi em va agradar una portada amb un punki amb cresta (ja m’agradaven els Sex pistols) i malgrat que aquesta cançó no estava en eixe lp va ser el començament per fer-me amb la seua discografia. N’hi ha altres que també m’agraden però aquest és sense dubte èxit assegurat en una sessió de dj ;D

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=GqH21LEmfbQ[/tube]
Ara el que m’agrada és saber el que deien eixes cançons, afortunadament és una cançó tant popular que n’hi ha moltes versions i Fabulosos Cádilacs és altre dels grups que m’agraden.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=29AzvhxVdCE[/tube]

I de regal traducció al català, podeu llegir la història de la cançó en rac1.org

Nena, això m’ho has de dir ja.

M’he de quedar o me n’he d’anar

Si em dius que em faràs costat

de ben segur que aquí em tindràs.

Així que això has de dir-m’ho ja

si vols que em quedi o me’n vaig.

 

Tu sempre em prens el pèl

si m’agenollo ja ets feliç.

Avui molt bé, demà molt menys,

si te’m vols desempellegar

digues-m’ho, fes-me el favor

Si jo me n’he d’anar o no.

Aleshores ve la tornada de la cançó:

Vols que marxi o vols que em quedi?

Si me’n vaig hi haurà problemes

i si em quedo serà el doble.

Així que digue’m sisplau…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.