Cerimònia de benvinguda al món d’Arnau

Aquesta setmana Arnau fa dos anys, ahir Maria em va recordar l’escrit que va realitzar amb motiu de la seva benvinguda al món en el temple Luz Serena. Ho recupere per a la Cova.

Aquest dia va ser molt especial per mi, per primera vegada després de quinze anys anant a retirar-me al temple anava amb la meva família al complet. Vorer els meus pares, germanes i amics més pròxims, en un lloc a on m’han passat coses tan importants, va ser un veritable regal.

La vida-mort ens acompanya a cada instant, és això el que fa cada moment únic i ple. Un fill és una responsabilitat molt gran però sobretot et fa sentir coses que mai hagueres imaginat. Aquestos sentiments van ser molt intensos amb el naixement de la meva primera filla. Aquesta cerimònia en va ajudar a prendre consciència de l’amor i el significat d’Arnau en eixe moment de la meva existència. Done gràcies a la tradició, al meu mestre i  a la VIDA per fer-me conscient d’aquest fet.

Ací vos deixe la crònica d’aquest dia realitzada per la meua amiga Maria amb unes fotografies per al record.

Ceremonia-de-Bienvenida-Al-Mundo-de-Arnau.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.